fbpx

Dërgesa falas për porositë | në Tiranë mbi 5000 L | jashtë Tiranës mbi 8000 L
Transport produkti brënda 24 orëve

ama® Capsule

Filteri i sipërm siguron shpërndarjen e ujit në mënyrë uniforme në të gjithe kafen.

Ekspresi i vërtetë Italian, me shije të fortë e të dallueshme. Përzierje e Robusta-s Aziatike me karakter të fortë e të qartë, e ëmbëlsuar nga Arabika e cila shton dhe përmirëson aromën.

Filtri garanton dalje maksimale dhe intensive të kafes.

Mbyllja hermetike, ruajtur në gaz inert, ruan të pandryshueshme në kohë ,aromën dhe shijen ekzakte të kafesë të porsa bluar.

Vazhdo Biseden
Kontakt Direkt