Riciklimi i Kafes

Duke qënë se kokrrat e kafes janë të pasura në vajra natyralë, kalium dhe nitrogjen, ato kanë një siperfaqe të ashper që lejon lehtësisht riciklimin e tyre. E dini se…

Read more

6 Përfitimet Shëndetësore të Kafes

Qindra miliona njerëz pijnë kafe gati në baza ditore, dhe pirësit e kafesë pyesin, “A është kafeja e mirë për ju?” Përgjigjja është, pa dyshim, po dhe jo. Megjithatë, përfitimet potenciale të kafesë janë studiuar gjerësisht…

Read more