fbpx

Ndikimi i kafesë në humor dhe çrregullime emocionale sezonale

Instituti për Informacionin Shkencor të Kafes (ISIC) po ndan informacione nga një anketë evropiane për konsumatorët. Këto të fundit zbulojnë se pirja e kafesë mund të ndihmojë në përmirësimin e humorit, pasi orët që kthehen në dimër ku ditët bëhen më të shkurtra dhe më të errëta. Shikoni videon tonë për të mësuar më shumë rreth ndikimit të kafesë në humor dhe Çrregullimin Afektiv Sezonal

burimi: https://www.coffeeandhealth.org/vodcast/coffees-impact-on-mood-and-seasonal-affective-disorder-sad/

Related Post