fbpx

Përfitoni aparatin e ekspresit ama CIALDE me KOSTO 0

Mjafton të konsumoni 300 bustina kafe në muaj /26 lekë

Ne ju sjellim në ambientin tuaj të punës cdo muaj kafen bashkë me setin e shërbimit.

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja dhe ne do ju kontaktojmë.