Ankesa

Ne e vlerësojmë transparencën dhe bashkëpunimin me ju si konsumatorë, dhe angazhimi ynë është për të siguruar që secili prej jush të ketë një përvojë të këndshme dhe të kënaqshme me produktet tona.

Mos ngurroni të ndani me ne çfarëdo ankesash apo pyetjesh që keni. Ekipi ynë i specializuar është këtu për të ndihmuar në zgjidhjen e çdo problemi dhe për të përmirësuar përvojën tuaj blerëse. Ju ftojmë të plotësoni formën më poshtë dhe të na lejoni të zgjidhim çdo kërkesë që keni.